Legoappar

By Category :

Lego är ett varumärke som började som en produktrelaterad vara till leksakstillverkning. Konceptet med Lego var att barnen fick tänka till lite genom att de själva skulle bygga ihop leksaken. Det tog dock tid innan företaget började växa i popularitet. Lego var byggklossar som barnet själv fick bygga valfritt. Efter ett tag börjades det lanseras legoförpackningar med olika delar samt ritningar som man skulle följa, då populariteten började växa för leksakstillverkaren.

Idag är varumärket Lego otroligt stort och det finns byggserier med hundratals olika teman. Lego är idag även populärt bland vuxna då det finns paket med mer avancerade konstruktioner som tar timmar att bygga ihop. I samband med att varumärket växer expanderar de även till nya områden, till exempel spel- och filmvärlden. Lego finns även idag tillgängligt i mobilen och surfplattan via appar i en rad olika teman och användningsområden.

Legospel i mobilen

Lego är ett starkt växande varumärke där det finns ett flertal teman att välja mellan när du köper legoförpackningar. Lego har därmed även valt att expandera till app-format där det finns en rad olika spel att välja mellan. Spelindustrin är en snabbt växande industri och även Lego har valt att sätta sig in i denna bransch genom att skapa en rad olika spel i form av appar till mobilen.

Lego Life är en app som är riktad mot den yngre skaran användare. Lego Life är ett community där användaren kan starta upp konversationer relaterat till Lego. I detta community kan du diskutera de senaste modellerna och ge köpråd till andra eller bara diskutera kommande serier som inte lanserats än. Det går även att skapa foton av sig själv i legoformat samt skapa legokaraktärer som är länkade till ditt konto.

Lego Ninjago: Shadow Of Ronin Mobile

Detta är ett spel som är baserat på den populära legoserien med samma namn. I detta spel slungas du in ett äventyr där du spelar som de goda ninjorna. Handlingen i spelet är att en ond samuraj som heter Ronin har stulit ninjornas minne med hjälp av ett uråldrigt vapen som de kallar Obsidian Glaive. Det är nu upp till dig som spelare att med hjälp av ninjornas hjälp få tillbaka minnena.

Spelet är riktat mot yngre spelare vilket även bygg- och TV-serien är. Spelet är av klassiskt legotema med legokaraktärer som är identiska med de du hittar i legoserien. I detta spel hittar du allt från Ninjagos galna värld med onda karaktärer och Mästaren Wu. Spelet är anpassat till mobilen och flyter på bra och är lättspelat. Musik och ljudeffekter är också av hög kvalitet och ger en bra spelupplevelse.

Lego Super Heroes Batman Beyond Gotham

Detta spel är baserat på de kända TV-serierna från DC Comics. Detta spel är tredje upplagan av den populära spelserien om Lego Batman. I detta actionspäckade spel slungas du in i ett äventyr där du spelar Batman. Handlingen i spelet är att den onda karaktären Evil Brainiac har en maskin som han kan krympa världen med och det är nu upp till Batman, det vill säga dig, att stoppa all ondska.

Batman jobbar dock inte själv i detta spel. Du som spelar tar hjälp av andra kända karaktärer från samma universum som bland annat superhjälten Lantern. Det är med hjälp av Lanterns ring som Brainiac krymper världen och du måste resa till Lanterns värld för att stoppa denna galenskap. Spelet är riktat mot yngre spelare och är därmed barnvänligt. Spelet spelas direkt i mobilen eller surfplattan och är lätt att spela.

Lego TV

I denna app kan du titta på dina favoriter från legoserierna direkt i mobilen eller på surfplattan. Lego TV gör det möjligt att kolla på videos och serier direkt från Legos officiella Youtube-kanal. Här kan du njuta av allt från Lego. Du hittar serier och även videos om kommande material så att du kan hålla dig uppdaterad om det senaste prylarna de har att erbjuda i de kommande lanseringarna.

Lego TV offline

Lego TV-appen gör det möjligt att kolla på ditt favoritmaterial relaterat till Lego. Det finns också en offline-version inne i appen. Detta gör det möjligt att titta på dina legofavoriter även när du inte har internet tillgängligt. Det fungerar på så sätt att när du är uppkopplad till internet kan du ladda ner material som finns inne i appen och sedan titta på dem senare när du inte har internet, exempelvis på flyget.

Author :

0 thoughts on “Legoappar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

February 2019
M T W T F S S
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728